Fembladiga rakblad med skyddande komfortband
Justerbar trimmer för skägg/ögonbryn
Öron-/nästrimmer för oönskat hår
Praktisk hållare för rakhyvel och trimmer

Välkomstpaket Man

Välkomstpaketet för Man innehåller:

  • 1 rakhyvel
  • 2 rakblad (fembladiga)
  • 1 batteridriven trimmer
  • 1 trimmerdel för skägg/ögonbryn
  • 1 trimmerdel för öron/näsa
  • 1 praktisk hållare med sugproppar
  • 1 AAA batteri medföljer

Enkel, bekväm och hygienisk rakning direkt hem till dig!

Du får ditt välkomstpaket direkt hem i brevlådan för endast 69:-. Vi står för frakten. Värdet på välkomstpaketet är 349:-! Du sparar alltså 280:-. Testa i lugn och ro hemma - du behåller hela välkomstpaketet oavsett och är inte förpliktigad till ytterligare köp.

Säker rakning med fembladiga rakblad

Varje rakblad har fem blad för en perfekt och len rakning. Dessutom finns det ett skyddande komfortband för bekväm rakning utan irritation. Rakbladen är mycket enkla att byta och du kan även sätta dem på trimmerdelen. Rakhyveln har ett smidigt handtag som är greppvänligt för att minimera risken att slinta.

Trimmern
– ett perfekt allt-i-ett verktyg

Trimmern är batteridriven och trimmar ditt skägg, ögonbryn, öron- och näshår. I ena änden av trimmern fäster du trimmerdelarna och i andra änden finns det fäste för rakblad. Det är ett smart universalverktyg där du har "allt-i-ett". Perfekt att ha med på resan!

En av delarna trimmar näs- och öronhår. Den andra delen rakar ögonbryn och skägg (polisonger). Det finns fyra justerbara inställningar så du får önskad längd. Det är enkelt att byta del på trimmern och du
kan tvätta av munstyckena under rinnande vatten.

Smart hållare med sugproppar

Du får dessutom med en hållare med sugproppar. Den funkar lika bra för rakhyvel som för trimmer. Sätt hållaren nära spegeln eller varför inte vid duschen. Då har du rakhyvel eller trimmer alltid nära tillhands.

Påfyllnad av rakblad

När du har testat ditt välkomstpaket får du efter 14 dagar hem din första påfyllnad med
12 stycken rakblad för 249:-, fraktfritt direkt hem till din brevlåda. Därefter får du
12 stycken rakblad var tredje månad. Vill du ändra period eller avsluta din prenumeration gör du enkelt det under Mina Sidor.

Du behöver aldrig mer oroa dig för att rakbladen ska vara slut. Nu har du råd att byta rakblad så ofta du vill, du sparar ca. 70 % jämfört med butikspriser. Man bör byta blad efter
5-10 rakningar. Vi rekommenderar att du byter blad en gång i veckan. Då har du alltid ett fräscht blad och slipper slöa blad som irriterar din hy och gör den röd.

Some description

Manual

Klicka här för att ladda ner manualen.