Fembladiga rakblad med skyddande komfortband
Greppvänligt handtag
Justerbar trimmer för bikinilinjen
Praktisk hållare för rakhyvel och trimmer

Välkomstpaket Kvinna

Välkomstpaketet för Kvinna innehåller:

  • 1 rakhyvel
  • 2 rakblad (fembladiga)
  • 1 batteridriven trimmer
  • 1 praktisk hållare med sugproppar
  • 1 AAA batteri medföljer

Enkel, bekväm och hygienisk rakning direkt hem till dig!

Du får ditt välkomstpaket direkt hem i brevlådan för endast 69:-. Vi står för frakten. Värdet på välkomstpaketet är 349:-. Du sparar alltså 280:-. Testa i lugn och ro hemma - du behåller hela välkomstpaketet oavsett och är inte förpliktigad till ytterligare köp.

Säker rakning med fembladiga rakblad

Varje rakblad har fem blad för en perfekt och len rakning. Dessutom finns det ett skyddande komfortband för bekväm rakning utan irritation. Rakbladen är mycket enkla att byta och du kan även sätta dem på trimmerdelen. Rakhyveln har ett smidigt handtag som är greppvänligt för att minimera risken att slinta.

Trimmern – ett perfekt allt-i-ett verktyg

Trimmern är batteridriven och trimmar t.ex. din bikinilinje. I ena änden av trimmern fäster du trimmerdelarna och i andra änden finns det fäste för rakblad. Det är ett smart universalverktyg där du har ”allt-i-ett”. Perfekt att ha med på resan!

Smart hållare med sugproppar

Du får dessutom med en hållare med sugproppar. Den funkar lika bra för rakhyvel som för trimmer. Sätt hållaren nära spegeln eller varför inte vid duschen. Då har du rakhyvel eller trimmer alltid nära tillhands.

Påfyllnad av rakblad

När du har testat ditt välkomstpaket får du efter 14 dagar hem din första påfyllnad med 8 stycken rakblad för 199:-, fraktfritt direkt hem till din brevlåda. Därefter får du 8 stycken rakblad var tredje månad. Vill du ändra period eller avsluta din prenumeration gör du enkelt det under Mina Sidor.

Du behöver aldrig mer oroa dig för att rakbladen ska vara slut. Nu har du råd att byta rakblad så ofta du vill, du sparar ca. 60 % jämfört med butikspriser. Vi rekommenderar att du byter blad efter 5-10 rakningar. Då har du alltid ett fräscht blad och slipper slöa blad som irriterar din hy och gör den röd.

Some descriptionSome description

Manual

Klicka här för att ladda ner manualen.